Hinnasto


Psykoterapiakäynnit

  • 45 min/100 €
  • 60 min/130 €
  • 90 min/180 €

Kelan kuntoutuspsykoterapiassa maksat itse osan psykoterapiakäynnistä. Vaativassa lääkinnällisessä kuntoutuksessa Kela kustantaa käynnit kokonaan. Vaihtoehtoisesti voit maksaa psykoterapiakäynnin itse.

Pirkanmaan hyvinvointialueella on mahdollista saada palvelusetelillä ohjausta ja neuvontaa tai perhe-/paripsykoterapiaa (max 10 kertaa). Perheneuvola myöntää vanhempien ohjausta ja neuvontaa tai parisuhdeterapiaa (max 10 x 90 min). Kysy lisää perheneuvolasta.

Palveluseteli on käytössä myös mielenterveyden- ja päihdepalveluiden lyhytpsykoterapioissa (10-20 kertaa). Eri vaihtoehdoista saat tietoa hoidostasi vastaavalta taholta.

Huomio! Peruuttamattomasta psykoterapiakäynnistä veloitetaan 50 €.

Käytän Kanta-yhteensopivaa potilastietojärjestelmää ja teen potilaskirjaukset noudattaen voimassa olevaa lainsäädäntöä ja muuta ohjeistusta, josta voit lukea tarkemmin esim. Valviran sivuilta.

Potilasasiakirjat psykoterapiassa - Valvira

Kela suosittelee tekemään kirjallisen psykoterapiasitoumuksen (sopimuksen) ja psykoterapiasuunnitelman erityisesti vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen psykoterapioissa.

Miten haen psykoterapiaa:

Miten haen perhe- ja pariterapiaa? » Suomen perhe- ja pariterapiayhdistys (perheterapiayhdistys.fi)

Lisätietoa voit lukea esim. Sanna-Kaisa Hongiston kirjasta Mitä terapiassa tapahtuu? Terapiassa käyneet ja asiantuntijat kertovat (Nemo 2023) tai Psykoterapian aloittaminen ja psykoterapian muodot - Terveyskirjasto


Työnohjaus

Kysy tarjous!

Työnohjaus on pääsääntöisesti arvonlisäverollista. Ensisijaisesti psykoterapiaan liittyvä työnohjaus on arvonlisäverotonta, kun se on osa psykoterapian hoitokokonaisuutta. (www.vero.fi/syventävät vero-ohjeet, luku 3.4 Työnohjaus)

Yksilö/työparityönohjaus: 45 min/60 min/90 min / + alv 24%

Ryhmätyönohjaus: 90 min (2 x 45 min)/135 min (3 x 45 min) jne. + alv 24%. Hintaan vaikuttaa ryhmän koko.


Koulutukset

Koulutusten hinnat sovitaan yksilöllisesti kestosta ja sisällöstä riippuen.


Peruuttamattomat tai alle 48h peruutetut käynnit laskutetaan.


› Ota yhteyttä!

Lähetä yhteydenottopyyntö.